Apartmaji v Strunjanu

Apartment Eos

Apartma Eos se nahaja na atraktivni lokaciji ob morju, nedaleč od glavne strunjanske plaže. Primeren je za dopustovanje v dvoje. Pričakuje vas sodobno opremljen interier z klimo, televizijo, kuhinjskimi pripomočki … Uporabljate lahko brezžični internet. Na zunanji terasi se lahko sončite, sproščate ter občudujete pogled na morje. Parkiranje je možno ob hiši. Plaža Strunjan je oddaljena le nekaj korakov. Do trgovine je približno 15min sprehoda.

Apartments and Rooms Zudič

Apartmaje Zudič boste našli na lepi lokaciji med Strunjanom in Izolo. Ponujajo najem dveh dvoposteljnih sob in dveh družinskih apartmajev za 4 osebe. Iz vseh štirih bivalnih enot je možen pogled na morje. Apartmaja sta opremljena z kuhinjo, v sobah pa je aparat za kavo/čaj. Na voljo je dostop do brezžičnega interneta, televizija in klimatska naprava. Vsaka soba / apartma ima balkon ali teraso. Na prostem je urejen vrt z žarom. Do Mesečevega zaliva je 5 min sprehoda. Kopat pa se lahko hodite tudi v Strunjan ali Izolo.

Villa Maia

Villa Maia je del turističnega kompleksa Salinera. V njej lahko najamete 9 apartmajev za štiri osebe. Vsak apartma ima manjšo kuhinjo, v dnevnem prostoru so televizija, telefon in klimatska naprava. Na voljo je tudi balkon s pogledom na bazen ali park. Brezplačno lahko dostopate do brezžičnega interneta. Gostje lahko uporabljajo notranji bazen in wellness storitve v hotelu Salinera. Pred apartmajsko stavbo je bazen z ležalniki, plaža pa je oddaljena 100m.

Villa Yadranka

Villa Yadranka stoji v nizu stanovanjskih hiš nad turističnim naseljem Salinera. V njej se nahaja odličen apartma / studio za 2-4 osebe. Opremljen je z veliko kuhinjske opreme, posteljnino, televizijo, klimo… Iz terase je lep pogled na morje in strunjanski zaliv. Svoje vozilo lahko pustite v garaži. Na prostem je manjši vrt, kjer lahko tudi pečete na žaru. Do plaže in bazenov Salinera je le kratek sprehod, lahko pa greste tudi na divjo plažo.

Apartma Tunia

Apartma Tunia boste našli na mirni lokaciji, nedaleč od kompleksa Terme Strunjan. Prostoren apartma z dvema spalnicama in dvema kopalnicama lahko gosti 4 osebe. Koristite lahko večjo zunanjo teraso in žar. Oprema: televizija, DVD predvajalnik, radio, klima, brezžični internet, kuhinjske potrebščine… Parkiranje je omogočeno ob hiši. Najbližja trgovina je oddaljena 1km. Do plaže Strunjan vas loči 10 minut sprehoda.

Apartment in Villa

Na mirni lokaciji med Strunjanom in Izolo boste našli odličen apartma »Apartment in Villa«. Primeren je za počitnice štiričlanske družine. V dveh spalnicah so skupno štiri ležišča, na voljo je še kopalnica, kuhinja in dnevni prostor. Oprema vključuje še klimo, televizijo, brezžični internet in balkon. Vozilo lahko parkirate pri hiši. Najbližja plaža je priljubljen Mesečev zaliv. Lahko pa se sprehodite do Belih skal pri Izoli ali se zapeljete do glavne strunjanske plaže.

Apartma Bella Vista Lilly

Apartma Bella Vista Lilly stoji na odlični razgledni lokaciji nad zalivom Salinera. Hiša je na osamljeni lokaciji, zato omogoča miren dopust. V njem lahko gostuje od 2-4 oseb. Opremljen je z klimo, satelitsko televizijo, prejmete pa tudi posteljnino in brisače. V apartmaju je dovoljeno imeti tudi psa. Iz balkona lahko občudujete Strunjan in tržaški zaliv. Na vrtu se lahko sproščate, igrate namizni tenis ali pečete na žaru. Najbližja plaža je 20min sprehoda oddaljena Pacug, še 5 minut več pa je do plaže Salinera.

Apartmaji Ana

Apartmaje Ana boste našli v prenovljeni hiši, nedaleč od magistralne ceste Izola-Portorož. Nudijo vam prostorne in prijetne apartmaje za 4-6 oseb. Vsak apartma ima balkon ali teraso s pogledom na strunjanske soline. Apartmaji so klimatizirani, na voljo je opremljena kuhinja, brezžični internet in televizija. Na prostem je urejeno parkirišče, vrt z ležalniki in prostor za žar. Trgovina je oddaljena le nekaj korakov. Do plaže Salinera se sprehodite v 10, do plaže Strunjan pa v 15 minutah.

Apartmaji Laguna

Prijetni apartmaji Laguna so del kompleksa term Strunjan. Nahajajo se v parku pri hotelu Laguna. Izbirate lahko med dvema apartmajema za 2, štirimi za 4 ter dvema za 5 oseb. Vsi apartmaji imajo klimo, televizijo, majhen balkon ter dostop do wifi omrežja. Lokacija je odlično izhodišče za sprehode in kolesarske izlete. Gostje lahko uporabljajo bazene hotela Svoboda. Plaža Strunjan je oddaljena 150m, 10-15 minut pa je do FKK plaže in Mesečevega zaliva.

Villa Tartini

Villa Tartini stoji na imenitni lokaciji v urejenem parku tik ob morju in nedaleč od glavne strunjanske plaže. Ponujajo najem štirih stilsko urejenih dvoposteljnih sob in dveh večjih apartmajev, prav tako za dve osebi. Vse sobe in apartmaju nudijo pogled na morje. Opremljeni s z klimo, televizijo, prejmete tudi posteljnino in brisače. Na območju vile Tartini deluje brezžični internet. V ceno najema je vključen bogat zajtrk. Nastanitev ima svojo manjšo plažo. Lahko pa se sprehodite do FKK plaže ali Mesečevega zaliva.